Luusan kyläseuran hankkeet

Luusuan lapset hanke 2017-2018

Hankkeessa lisätään lasten viihtyvyyttä Luusuan kylässä kunnostamalla Luusuan koulun pihapiirissä sijaitseva jääkiekkokaukalo ja rakentamalla pieni leikkialue kylätalon pihapiiriin.

Kaukalo raivattiin ensin taimikosta ja lahot rakenteet purettiin ja vaihdettiin uusiin. Kaukalon pohja tasattiin ja valaistus vaihdettiin led-lamppuihin. Jäädyttämiseen hankittiin paloletkut ja jäädytyskone.

Hyvin vointia pohjoisen kyliin- investointi hanke 2021

Tämän hankkeen turvin saimme kylätalomme pihaan tehtyä grillituvan ja 2D kuntolaitteen. Kiitos Pohjoisin Lappi Leaderille ja kaikille hankkeeseen osallistuneille tahoille ennen kaikkea talkoolaisille!

1.9.2021 Reimalla ja Jampalla riittää sarkaa

Homma strattasi 1.9.2021 Ensin kaadettiin puut työmaa-alueelta ja sitten kaivettiin pohjat jotka täytetiin katekankailla eristeillä salaoja putkilla ja vaihdetuilla maa aineksilla.

Ankkuri valettiin 2D-kuntolaitteelle ja Grillitupa pystytettiin isommalla joukolla. Ankkuri laatan päälle tuotiin hiekkapeti ja kuntolaite voitiin koota siihen päälle.

Grillitupa kerittiin vielä sille syksylle maalaamaan niin ulkoa kuin sisältä. 06.11.2021 Grillitupaa päästiin käyttämään, mutta seuraavana keväänä vasta pääsimme sen sisustamaan loppuun.

06.11.2021 Ulkokuntoilu laite asennettu täysin valmiina käyttöön